ALLE KATEGORIER OG BYER

The Burgery tilbyder burger, sliders, fish’n’chips og mange forskellige typer friterede snacks som chili cheese tops, nuggets, mozzarella sticks, chicken tenders og meget mere. Se de forskellige kategorier og hvad vi kan tilbyde til din fest eller event

 

BURGER

BURGER SLIDERS

FISH’n’CHIPS

SNACKS

The Burgery kommer rundt i forskellige landsdele og prioriterer events i Jylland

Jylland

Østjylland

Nordjylland

Vestjylland

Sønderjylland

Sjælland

Fyn

Midtjylland

The Burgery kommer rundt til forskellige fester og events i hele Jylland og på Fyn. Her er er nogle af de byer vi har besøgt

 

Aarhus

Horsens

Skanderborg

Randers

Silkeborg

Vejle

Aalborg

Herning

Fredericia

Kolding

Viborg

Holstebro

Esbjerg

Viby J

Odder

Favrskov

Djursland

Juelsminde

Grenaa

Ebeltoft

Ry

Brande

Skive

Lemvig

Ringkøbing

Haderslev

Ribe

Sønderborg

Tønder

Aabenraa

Billund

Nørresundby

Hjørring

Skagen

 

Odense

Svendborg

Nyborg

Middelfart

 

Hvilke events og fester serverer vil til?

Vi serverer til alle typer af fester og events! Private Fester: Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer eller enhver lejlighed, hvor god mad er et must. Firmaevents: Gør din næste firmafest, messe eller produktlancering uforglemmelig med vores street food.

Udendørs arrangementer: Festivaler, markeder og sportsbegivenheder – vores food truck er klar til at servicere dine gæster.

 

Sådan lejer du en burgervogn til dit event:

At leje vores burgervogn til din næste event er nemt. Tjek først vores burger pakker og kontakt os i dag og lad os tag en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med en burgervogn og jeres behov og modtag et tilpasset tilbud.

Vores burgervogn er klar til at rulle ind på din fest. Kontakt os i dag på mail@theburgery.dk for at få mere information og reservere datoen. 

Kan I hjælpe os med andre retter end burger?

Vi har et stort netværk af street food leverandører og kan derfor tilbyde jer et bredere udvalg af mad til større arrangementer. Vi samarbejder med Le Goût , der driver forskellige madkoncepter og foodtrucks. 

Vores burgervogn er klar til at rulle ind på din fest. Kontakt os i dag på mail@theburgery.dk for at få mere information og reservere datoen. 

Andre muligheder?

Burgervogn til Studenterfest 

Street Food i Jylland 

Mad til Konfirmation 

Burger Catering 

Burger Food Truck 

Catering i Aalborg 

Catering i Odense 

Foodtruck Pris