Handelsbetingelser

The Burgery

The Burgery leverer burger til alle typer af events rundt i Danmark med sin burger foodtrucks. Vi ønsker tilfredse kunder, så har du spørgsmål eller noget du er utilfreds med, er du altid velkommen til at kontakte os. Nedenfor finder du vores handelsbetingelser, der er gældende for at book The Burgery foodtruck til dit næste event.

Produktinformation & Priser

Du kan finde den relevante produktdokumentation og menukort til vores events ved at henvende dig til os på mail@theburgery.dk

De angivne priser til privateevents er altid er inkl. moms. Vi tilbyder forskellige pakker, som man kan læse mere om her. Vi kan også skræddersy et tilbud, hvis jeres event kræver særlig løsning eller menu.

Booking

Ved booking af vores foodtruck, modtager du en bookingaftale. Det er først ved bekræftelse, at datoen for eventet låses. På den måde er vi alle sikre. Ved

Dit ansvar

Det er dit ansvar at oplysningerne, som du giver os ved booking er korrekt.

Fortrydelsesret (direkte køb)

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.

Afgivelse af ordre (direkte køb)

Ved afslutning af en bestilling får du automatisk en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt og vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse.
Alle priser er inkl. moms og gebyr, priserne er dagspriser.

Betaling (direkte køb)

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til betalingsgateway og dermed i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløser der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.
Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra vores forretning.

Ved booking af vores foodtruck, modtager du betingelserne i bookingaftalen.

Kontakt os

Kontakt os gerne for spørgsmål eller andet på mail@theburgery.dk