Handelsbetingelser

The Burgery

Hos The Burgery ønsker vi tilfredse kunder, så har du spørgsmål eller noget du er utilfreds med, er du velkommen til at kontakte os. Nedenfor finder du vores handelsbetingelser, der er gældende for at handle hos The Burgery

Produktinformation & Priser

Du kan finde den relevante produktdokumentation og –beskrivelse for hvert produkt på salgsstederne eller ved at henvende dig til os på mail@theburgery.dk

De angivne priser på salgsstederne og hjemmesiden er inkl. moms. *Bemærk venligst at prisen på salgsstederne kan være anderledes end ved bestilling online. Det skyldes et systemgebyr, som udbyderen tager pr. ordre.

Forbehold for ændring

Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, priser og produkter, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Dit ansvar

Det er dit ansvar at oplysningerne er korrekt både ved udbringning eller afhentning.

Levering

Til levering, arbejder vi med Wolt både i Århus og Odense. Læs evt. deres vilkår og betingelser.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.

Afgivelse af ordre

Ved afslutning af en bestilling får du automatisk en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt og vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse.
Alle priser er inkl. moms og gebyr, priserne er dagspriser.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til betalingsgateway og dermed i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløser der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.
Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra vores forretning.

Kontakt os

Kontakt os gerne for spørgsmål eller andet på mail@theburgery.dk