POP UP BURGER AARHUS

The Burgery’s Pop-up Burger!

 

Vinteren har sneget sig ind og vi har arbejdet på noget! Et Pop Up Burger koncept! En eksklusiv vinterudgave af vores mest populære burgere. Vi har gjort os klar til at sprede, good vibes, varme og smag til hjertet af denne kolde sæson med vores fede pop-up burgerkoncept i Århus.

Hvad er The Burgery’s Pop-up Burger?

The Burgery’s Vinter Pop-up Burger er en anden udgave af vores koncept, der bringer vores elskede burgere i en eksklusiv udgave til livs midt i vinteren. Vores burgervogn vil sørge for, at du får en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi har udvalgt de mest ikoniske og lækre burgere fra vores menu og givet dem en eksklusiv twist, så du kan nyde dem i de kolde måneder. Til hver Pop up event vil der kun være kapacitet til 30 – 70 menuer, som sælges efter først-til-mølle princippet. 

 

Hvor finder du os?

Vores pop-up burgerkoncept vil holde åbent 2-3 dage om ugen på udvalgte adresser, som vi stadig er ved at arbejde på. Vi elsker at udforske forskellige kvarterer og lokalsamfund, så vi er sikre på at dukke op et sted i nærheden af dig.

 

Vinterhygge med The Burgery

Vi tror på, at vinteren er den perfekte tid til at hygge sig med gode venner og familie over lækre burgere. Derfor tilbyder vi også catering til private arrangementer og fester. Lej en burgervogn i dag og sprede varme og smil til dit vinterarrangement. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@theburgery.dk 

 

Følg os og del din vinteroplevelse:

Vi elsker at se dine billeder og høre om dine oplevelser med The Burgery’s Vinter Pop-up Burger. Brug hashtagget #TheBurgeryWinter når du deler dine øjeblikke med os på sociale medier. Vi belønner de bedste billeder med eksklusive overraskelser!

 

Vores Vintermenu:

Vores menu består af 3 velsmagende burgere, men vi vil løbende eksperimentere i vores køkken og introducere jer til nogle andre lækre burger muligheder i vores food truck. 

 

Alle vores burgere serveres med sprøde pommes frites og hjemmelavede dip. Man kan tilkøbe bacon til sin Deluxe Truffle Classic Burger.

DELUXE TRUFFLE CLASSIC 

En okseburger løftet til nye højder – parret med syltede rødløg, agurker, krydret løgchutney og cheddar ost. Serveret på ristet lun briochebolle med salat og en kombi af hjemmerørt dressing og en rig trøffeldressing.

CRISPY CAESAR CHICKEN BURGER

Inspireret af den elskede Caesar-salat er denne slider en symfoni af smage: Lækker paneret crispy kylling i kernemælk, hjemmelavet Caesar-dressing, sprød salat, agurker, rød løg og et generøst drys af Parmigiano Reggiano.

BEYOND VEGGIE BURGER

En hyldest til vegetarer,  er vores beyond veggie burger baseret på en plantebøf uden soja og gluten og parres med lækker salat, hjemmerørt dressing, syltede agurker samt en kombi af friske og syltede rødløg.