BURGER MENU

The Burgery leverer burgere til private- og firmaevents i hele JYLLAND (se populære byer) fra vores food trucks og burgervogne. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og velsmag og skabe en uforglemmelig burgeroplevelse. Vi tilbyder burgere i verdensklasse lavede på gode og friske råvarer og dansk frilandskvæg. Udover de lækre burgers, har vi også et stort udvalg af snacks, der altid er et hit til events!

Vi er et team med mange års erfaring i street food og catering branchen og du vil opleve en kompromisløs eksekvering. Intet selskab er for stort eller småt for The Burgery. Så hvad enten I er 50 eller 500 gæster, så sørger vi for at alle får de lækreste burgere. Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse. Derudover går vi meget op i, at atmosfæren i vores foodtrucks er præget af positiv energi og god stemning. Når du booker vores foodtrucks til jeres fest eller event, møder vi op til festen og laver maden friskt. I er garanteret en ægte street food burger oplevelse, der aldrig er kedelig. 

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk og booke vores food truck til jeres fest og event. 

Vi tilbyder 3 forskellige burger pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Standard, Deluxe & Premium. Du har også mulighed for at booke vores Gourmet Burger Slider koncept (mini burgere perfekt som tasting)

Til hver pakke, er der en opstartspris (2.500,00 kr.), der dækker personale, emballage, levering og opsætning af foodtruck i tidsrummet 08.30 – 22.00. I tidsrummet 22.00 – 08.30 (nat), er der en opstartpris på 4.800,00 kr. Der opkræves et gebyr på 39 kr. pr. kuvert for glutenallergikere, vegetarer og veganere. 

The Burgerys foodtruck kræver følgende strøm: 16A & 230V. Såfremt dette ikke er muligt, kan vi sammen finde en anden løsning. 

STANDARD

I en STANDARD pakke, kan du vælge 2 forskellige burgervarianter (hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, crispy chicken burger eller veggie burger) og sprøde fritter.

De ønskede varianter aftales senest en uge inden afvikling af arrangementet.

Der er et serveringsvindue på 2 timer. PRIS: 139,-/kuvert

DELUXE

I en DELUXE pakke, får du FRI BURGER & FRITTER (All you can eat) med følgende burgervarianter: hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, crispy chicken burger & veggie burger.

Der er et serveringsvindue på 2 timer. Ekstra tid kan efter ønske tilkøbes pakken.
PRIS: 249,-/kuvert

PREMIUM

En PREMIUM pakke er Deluxe + SNACKS. Der er følgende burgervarianter: hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, crispy chicken burger & veggie burger. Der er følgende snacks: chicken bites, cheese tops & indebagt cheddar nachos & nuggets.
PRIS: 299,-/kuvert