OM THE BURGERY

The Burgery er en burgerjoint født i Århus med en stærk tro på, at vi kan bygge et moderne burgerbrand med skandinaviske værdier og udvikle det med international inspiration. Vi er drevet af passion for vores arbejde og en fælles indsats og vision for at etablere os på markedet og skabe en succes uden at gå på kompromis med vores filosofi. Ansvarlighed, tillid, sikkerhed, kvalitet og værdiskabelse for vores gæster er kerneværdierne hos The Burgery

ALLE TYPER EVENTS

Vi tilbyder en bred vifte af lækre burgere både til store som små fester og events, herunder konfirmationer, fødselsdage, studenterfester, julefrokost, bryllupper, barnedåb og firmaevents. Ved at vælge at leje en burgervogn, kan du være sikker på, at alle dine gæster vil nyde velsmagende street food, lavet på stedet, så du kan slappe af og nyde festen.

LYNHURTIG SERVERING!

Med en imponerende evne til at bespise og servere til mange mennesker, kan vi garantere, at dine gæster ikke behøver at vente længe, før de kan nyde vores burgere og street food! Med vores erfaring fra servering af flere hundrede tusind burgere kan vi prale af at være en af de hurtigste burgerleverandører i hele Jylland - og måske endda på hele markedet! Prøv os!

GODE BURGERE, GOD SERVICE & STEMNING

Vi er nytænkende og arbejder løbende på at optimere vores burger foodtruck koncept og forbedre kvaliteten af vores produkter og sikre os, at vores brand er attraktivt for vores kunder. Med leje af en burgervogn og street food catering fra The Burgery, bringer du dine gæster, kunder eller medarbejdere tættere sammen og skaber en fantastisk god stemning.