OM THE BURGERY

The Burgery er en burgerjoint født i Århus med en stærk tro på, at vi kan bygge et moderne burgerbrand med skandinaviske værdier og udvikle det med international inspiration. Vi er drevet af passion for vores arbejde og en fælles indsats og vision for at etablere os på markedet og skabe en succes uden at gå på kompromis med vores filosofi. Ansvarlighed, tillid, sikkerhed, kvalitet og værdiskabelse for vores gæster er kerneværdierne hos The Burgery

STREET BURGERJOINT MED UNGT TEAM

The Burgery består af et ungt og energisk team med sammenlagt mange års erfaring i branchen. Vi arbejder seriøst og målrettet med stor entusiasme, ambitioner og sammenhold. Atmosfæren er præget af nytænkning, positiv energi og internationalt perspektiv.

SKANDINAVISKE RØDDER OG VÆRDIER

Vores skandinaviske rødder kommer til udtryk i vores tankegang om at skabe en burgerjoint, hvor ansvarlighed, ærlighed, tillid, sikkerhed og kvalitet er kerneværdierne og legemliggør vores kultur, ånd og dedikation til at levere den bedst mulige service og produkter.

NYTÆNKNING, GOD MAD OG KUNDESERVICE

Vi er nytænkende og arbejder løbende på at optimere vores koncept og forbedre kvaliteten af vores produkter og sikre os, at vores brand er attraktivt for vores kunder. God kundeservice og god mad til den rigtige pris er hjertet og sjælen i The Burgery. Altid!