OM THE BURGERY

The Burgery er en burgerjoint født i Århus med en stærk tro på, at vi kan bygge et moderne burgerbrand med skandinaviske værdier og udvikle det med international inspiration. Vi er drevet af passion for vores arbejde og en fælles indsats og vision for at etablere os på markedet og skabe en succes uden at gå på kompromis med vores filosofi. Ansvarlighed, tillid, sikkerhed, kvalitet og værdiskabelse for vores gæster er kerneværdierne hos The Burgery

FART OVER FELTET!

The Burgery består af et ambitiøst og energisk team med sammenlagt mange års erfaring i street food branchen. Vi arbejder seriøst og målrettet og kan bryste os over at være en af de hurtigste aktører på markedet til at levere kvalitets burgere fra vores foodtrucks!

BURGERKONCEPT MED GODE VÆRDIER

Vores værdier kommer til udtryk i vores tankegang om at skabe et burgerkoncept, hvor ansvarlighed, ærlighed, tillid, sikkerhed og kvalitet er kerneværdierne og legemliggør vores kultur, ånd og dedikation til at levere den bedst mulige service og produkter til vores events.

GOD MAD, GOD SERVICE & STEMNING

Vi er nytænkende og arbejder løbende på at optimere vores foodtruck koncept og forbedre kvaliteten af vores produkter og sikre os, at vores brand er attraktivt for vores kunder. God kundeservice, god mad og god stemning til events er hjertet og sjælen i The Burgery. Altid!