MENU & MADKVALITET

I Danmark er vi blevet mere og mere bevidst om, hvad vi kommer ned i munden!  Hos The Burgery er vi glade for at tilbyde vores gæster kvalitetsprodukter hver gang. Vi går meget op, at du som gæst får den samme høje kvalitet hver gang du spiser vores mad. Derfor er det naturligt, at vi stiller nogle krav til os selv og udvælger vores leverandører nøje for at leve op til de forventninger, du som gæst stiller. Vi prøver så vidt som muligt at bruge danske og lokale varer til alle vores burgere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores råvarer eller burgere – eller har en god idé til et lækkert produkt vi kan tilbyde vores gæster, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@theburgery.dk 

Vi har udviklet en simpel menu og fokuseret udvalg af burgere og snacks. Vi tilbyder klassikere som hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, crispy kylling burger og vegetar burger, som vi selv gerne vil spise dem. Alle vores burgere består af hjemmerørt burgerdressing og andre råvarer købt lokalt som rødløg, salat, syltede agurker osv. 

Derudover tilbyder vi lækre snacks som går perfekt til din burgermenu. Alt efter hvilke event du fanger os til, kan du finde vores populære snacks som: fried chicken bites, spicy wings, chicken nuggets, cheddar nachos, cheese tops eller mozzarella sticks.