Lej foodtruck i hele Jylland og på Fyn

BOOK BURGER FOOD TRUCK TIL DIT NÆSTE EVENT

Skal du holde fest eller et andet arrangement, og kunne du tænke at have fokus på gæsterne frem for at stå i køkkenet hele dagen? Så giv gæsterne heller en ægte street food burger oplevelse fra en food truck med The Burgery! Vi kan hjælpe dig med at give gæsterne en super fed burgeroplevelse.

Book os til dit arrangement i dag. Intet selskab er for stort eller småt for The Burgery

Vores food truck og burgervogn kører rundt i hele Jylland og Fyn til alle typer events: konfirmationer, fødselsdage, barnedåb, firmafrokoster, messer, sommerfester, studenterfest, rejsegilde og meget mere.

BESTIL EN FOOD TRUCK TIL FEST I DAG!

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk og book en food truck til jeres arrangement.

Vi tilbyder 3 forskellige pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Standard, Deluxe & Premium. Du har også mulighed for at booke vores Gourmet Slider koncept eller Fish’n’ Chips. Der er også mulighed for en kombination af koncepter

Kan I lave andre street food retter end burger, sliders og fish’n’chips?

Vi disponerer over et stort netværk af street food leverandører, hvilket gør os i stand til at præsentere et mere mangfoldigt udvalg af mad til alle typer fester. Vi har et tæt samarbejde med Le Goût , der driver adskillige madkoncepter og food trucks. Derudover står vi bag platformen  Burgerfoodtruck.dk , hvor du kan leje en burgervogn eller food truck til festlige lejligheder i hele Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *