FISH & CHIPS

Udover de lækre burgers og sliders, leverer The Burgery også Fish’n’Chips både private og firmaevents. 

Vi forstår essensen af en fantastisk fish’n’chips oplevelse og udvælger vores fisk og fritter omhyggeligt for at sikre kvalitet og smag.

Inden vi drager ud til arrangementer, bliver vores fisk delikat paneret i en kombination af øldej mix og panko, hvilket skaber en let og sprød belægning, der omslutter den saftige fisk indeni. Når vi kommer ud til din fest, er vi klar til at servere den lækreste fish’n’chips, hvor ydersiden er smukt sprød, mens indersiden forbliver saftig og mør, en harmonisk balance mellem smag og teksturer, der vil efterlade dine smagsløg glade.

Vi sætter en ære i vores traditionelle tyktskårne chips, lavet af kartofler af højeste kvalitet. Disse chips er kyndigt tilberedt til en gylden perfektion, hvilket resulterer i et tilfredsstillende knas med et luftigt indre. Vores dedikation til autenticitet og kvalitet sikrer, at hver bid af vores Fish’n’Chips vil efterlade dig med trang til mere.

Med vores Fish’n’Chips koncept, er intet selskab er for stort eller småt. Vi kan bespise alt fra 10 til 1000 personer hurtigt og effektivt!  Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse. Derudover går vi meget op i, at atmosfæren i vores foodtrucks er præget af positiv energi og god stemning. 

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk og booke os til jeres arrangement. 

Vi tilbyder 3 forskellige pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Standard, Deluxe & Premium. 

Til hver pakke, er der en opstartspris (2.500,00 kr.), der dækker personale, emballage, levering og opsætning af foodtruck i tidsrummet 08.30 – 22.00. I tidsrummet 22.00 – 08.30 (nat), er der en opstartpris på 4.800,00 kr.

Vores Fish’n’Chips koncept kræver min denne strøm: 16A eller 32A & 230V. Såfremt dette ikke er muligt, kan vi sammen finde en anden løsning. 

STANDARD

Fish & Chips pr. person

Der er et serveringsvindue på 2 timer. PRIS: 169,-/kuvert

DELUXE

Fish & Chips All you can eat 

Der er et serveringsvindue på 2 timer. PRIS: 269,-/kuvert

PREMIUM

Fish & Chips  + valgfri SNACKS

Der er et serveringsvindue på 2 timer. PRIS: 299,-/kuvert