FISH & CHIPS

Udover de lækre burgers og sliders, leverer The Burgery også Fish’n’Chips til både private og firmaevents i hele Jylland og på Fyn. 

Vi forstår essensen af en fantastisk fish’n’chips oplevelse og udvælger vores fisk og fritter omhyggeligt for at sikre kvalitet og smag.

Inden vi drager ud til fester og events, bliver vores fisk delikat paneret i en kombination af øldej mix og panko, hvilket skaber en let og sprød belægning, der omslutter den saftige fisk indeni. Når vi kommer ud til din fest med foodtruck, er vi klar til at servere den lækreste fish’n’chips, hvor ydersiden er smukt sprød, mens indersiden forbliver saftig og mør, en harmonisk balance mellem smag og teksturer, der vil efterlade dine smagsløg glade.

Vi sætter en ære i vores traditionelle tyktskårne chips, lavet af kartofler af højeste kvalitet. Disse chips er kyndigt tilberedt til en gylden perfektion, hvilket resulterer i et tilfredsstillende knas med et luftigt indre. Vores dedikation til autenticitet og kvalitet sikrer, at hver bid af vores Fish’n’Chips vil efterlade dig med trang til mere.

Vi tilbyder også andre fiskeretter udover fish’n’chips. 

-Shrimps & Chips: Panerede rejer serveret med vores signatur tyktskårne chips og purløg. 

-Fish Sandwich: Paneret fisk,hjemmerørt sauce tarta dressing, cheddar og salat serveret i en lun brioche burgerbolle.

-Fish Snackbox: Forskellige snacks a la calamari, rejer og tempura. Serveres med chips og dip. 

Vi har mulighed for at imødekomme særlige kostbehov.

Med vores Fish’n’Chips koncept, er intet selskab er for stort eller småt. Vi kan bespise alt fra 10 til 1000 personer hurtigt og effektivt!  Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse. Derudover går vi meget op i, at atmosfæren i vores foodtrucks er præget af positiv energi og god stemning. 

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk for et skræddersyet tilbud eller booking til jeres fest. 

Vi tilbyder 3 forskellige pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Standard, Deluxe & Premium. 

Til hver pakke, er der en opstartspris (2.500,00 kr.), der dækker personale, emballage, levering og opsætning af foodtruck. 

Vores Fish’n’Chips koncept kræver: 16A eller 32A strøm. Såfremt dette ikke er muligt, kan vi sammen finde en anden løsning. 

Hvis du vil give dine gæster den ultimative fish oplevelse, så er vores Supreme Pakke perfekt til dig. Prisen dækker All You Can Eat  i fish & chips, shrimps & chips, snackbox, fish sandwich, sauce tartar og dip. Kontakt os for tilbud. 

Børnepakke: fra 129 kr. pr. kuvert. Mulighed for børnevenlig mad, hvis de ikke vil have fisk. Kontakt os for et skræddersyet tilbud. 

Har I ikke lyst til fish’n’chips eller burger, kan Le Goût hjælpe med den helt rigtige løsning og foodtruck.  

STANDARD

Fish pr. person

169 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker fish & chips, sauce tartar og dip.

DELUXE

Fish & Chips All you can eat 

249 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker all you can eat  i fish & chips og shrimps & chips sauce tartar og dip.

PREMIUM

Fish & Chips  + valgfri SNACKS

299 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker all you can eat  i fish & chips og shrimps & chips sauce tartar og dip + snackbox (én pr. person)