Le Gourmet Sliders

Idéen om Le Gourmet Sliders opstod på baggrund af et stort ønske om skabe noget nyt, friskt og innovativt til den sprudlende burgerscene, der længe har udfoldet sig.

Burgere er generelt forbundet med fastfood, men vi ønskede at sætte dem i et nyt lys.

Le Gourmet Sliders er et nyt koncept, der byder på en unik og lækker twist på den klassiske burger, med små/mini burgere af høj kvalitet, der er spækket med smag, kraft og nuancer. Hver bid er en eksplosion af smag og glæde. 

Sammensætningen af vores sliders menu er helt enkelt opstået ud fra vores egne opskrifter, erfaring og eksperimenter med råvarer med det formål at give dig en Woow-smagsoplevelse, og vi håber, at hver eneste bid vil få dig til at længes efter mere.

Vi tilbyder 3 forskellige gourmet sliders, som du kan få lov til at nyde og opleve ved at booke os.

Book os til dit event og giv dine gæster en burgeroplevelse lavet med de fineste ingredienser og sprængfyldt med unikke smage. 

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk  for at høre mere om konceptet og booking.

 
 

DELUXE TRUFFLE SLIDER

En okseburger løftet til nye højder - parret med krydret løgchutney, sprøde syltede agurker, sprød bacon og cremet hvid cheddar. Serveret på ristet briochebolle med romainesalat og en rig trøffeldressing.

CRISPY CAESAR CHICKEN SLIDER

Inspireret af den elskede Caesar-salat er denne slider en symfoni af smage: perfekt stegt kylling efter vores hemmelige opskrift, hjemmelavet Caesar-dressing, sprød romainesalat og et generøst drys af Parmigiano Reggiano.

CONFIT DUCK SLIDER

En hyldest til det franske køkken, viser denne slider kunsten med andeconfit og kombinerer udvalgte gourmet-salater, en cremet Dijon-dressing, krydret ravigotesauce og hjemmelavede syltede agurker

PAKKER & PRIS

GOURMET BASIC: 3 Sliders x Pommes Frites x Dip: 189 kr./kuvert I GOURMET DELUXE: Fri Sliders x Pommes Frites x Dip (All You Can Eat): 279 kr./kuvert I GOURMET PREMIUM: Fri Sliders x Pommes frites x Snacks x Dip (All You Can Eat): 299 kr./kuvert