Book The Burgery til fest

LEJ EN BURGERVOGN – BOOK THE BURGERY

The Burgery leverer burgere til private- og firmaevents i hele Jylland og på Fyn fra vores food trucks og burgervogne. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og velsmag og skabe en uforglemmelig burgeroplevelse. Vi tilbyder burgere i verdensklasse lavede på gode og friske råvarer og dansk frilandskvæg. Udover de lækre burgers, har vi også et stort udvalg af snacks, der altid er et hit til events!

Vi er et team med mange års erfaring i street food og catering branchen og du vil opleve en kompromisløs eksekvering. Intet selskab er for stort eller småt for The Burgery. Så hvad enten I er 50 eller 500 gæster, så sørger vi for at alle får de lækreste burgere. Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse. Derudover går vi meget op i, at atmosfæren i vores foodtrucks er præget af positiv energi og god stemning. Når du booker vores foodtrucks til jeres fest eller event, møder vi op til festen og laver maden friskt. I er garanteret en ægte street food burger oplevelse, der aldrig er kedelig.

Vi serverer til alle typer af fester og events! Private Fester: Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, jubilæer eller enhver lejlighed, hvor god mad er et must. Firmaevents: Gør din næste firmafest, messe, sommerfest, frokost eller produktlancering uforglemmelig med vores street food og food truck.

Udendørs arrangementer: Festivaler, markeder og sportsbegivenheder – vores food truck er klar til at servicere dine gæster.

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk og booke vores food truck til jeres fest og event.

Vi tilbyder 3 forskellige Burger Pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Standard, Deluxe & Premium. Du har også mulighed for at booke vores Gourmet Burger Slider koncept (mini burgere perfekt som tasting) eller Fish’n’Chips koncept.

Til hver pakke, er der en opstartspris (2.500,00 kr.), der dækker personale, emballage, levering og opsætning af foodtruck i tidsrummet 08.30 – 22.00. I tidsrummet 22.00 – 08.30 (nat), kommer der et ekstra gebyr. Der opkræves et gebyr på 39 kr. pr. kuvert for glutenallergikere, vegetarer og veganere.

The Burgerys food truck kræver følgende strøm: 16A eller 32A. Såfremt dette ikke er muligt, kan vi sammen finde en anden løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *