The Burgery Foodtruck

BOOK THE BURGERY FOODTRUCK

The Burgery leverer/sælger burgere til festivaller og diverse arrangementer og events som private fester, firmaarrangementer, festivaller og andet. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og velsmag og skabe en uforglemmelig burgeroplevelse. Vi tilbyder burgere i verdensklasse – burgere som vi selv gerne vil spise dem lavede på gode og friske råvarer og dansk frilandskvæg. Udover de lækre burgers, har vi også et stort udvalg af snacks, der altid er et hit til events!

Vi er et team med mange års erfaring med at lave burgere og du vil opleve en kompromisløs eksekvering. Intet selskab er for stort eller småt for The Burgery. Så hvad enten I er 10, 20, 100 eller 500 gæster, så sørger vi for at alle gæster får de lækreste burgere. Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse. Derudover går vi meget op i, at atmosfæren i vores truck er præget af positiv energi og god stemning. Når du bestiller mad hos os til jeres event, møder vi op til festen og laver maden friskt. I er garanteret en ægte street food burger oplevelse, der aldrig er kedelig.

Giv os et kald på +4550234754 eller send en mail til mail@theburgery.dk og booke os til jeres arrangement.

Vi tilbyder 3 forskellige pakker, som I har mulighed for at vælge imellem: Basic, Deluxe & Premium. Du har også mulighed for at booke vores Gourmet Slider koncept. Læs mere HER  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *