EVENTS

The Burgery Events er en underafdeling af The Burgery Co. og leverer/sælger burgere til festivaller og diverse arrangementer som private fester og firmaarrangementer. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og velsmag og skabe en uforglemmelig burgeroplevelse.

Vi er et ungt, kompetent team og har mange års erfaring med at lave burgere og du vil opleve en kompromisløs eksekvering. Intet selskab er for stort til The Burgery Events. Så hvad enten I er 10, 20, 100 eller 500 gæster, så sørger vi for at alle gæster får de lækreste burgere. Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse.

BOOOKING

Hvis du bestiller burgere hos os til jeres event, møder vi op til festen og laver maden friskt, varmt og hjemmelavet fra vores madvogn. I er garanteret en ægte street food burger oplevelse – der aldrig er kedelig!

BOOOKING

Vores mad er hjemmelavet, vores råvarer er friske – og alt er smagt til og lavet med kærlighed og passion. Skriv til os via Facebook eller send en mail til mail@theburgery.dk og lad os tage en snak om jeres arrangement!